Hoeveel blogs per maand?

Hoeveel blogs per maand?
Jochem

Jochem

Wil jou helpen om een betere schrijver te worden om daarmee meer te verdienen.

Table of Contents

Je moet minimaal een keer per week bloggen om van je website een succes te maken. Deze frequentie komt niet uit de lucht vallen, want Google beloond website die regelmatig worden bijgewerkt.

Zo ziet het algoritme dat de website relevant blijft voor bezoekers.

Moet ik dan iedere week een blog van duizend woorden schrijven?

Nee. Het aantal woorden is niet belangrijk. De robots van Google worden steeds slimmer waardoor ze makkelijker erachter komen hoe kwalitatief een blog is.

Met andere woorden: schrijf voor je bezoekers en wees zo waardevol mogelijk om anderen te helpen, door uitgebreid te schrijven over een oplossing, een YouTube video erbij te voegen, je eigen ervaring te vertellen en te verwijzen naar de artikelen van anderen. Google zal dit ook opmerken, met een hogere ranking als gevolg. 💪🏻

Weet dat hier tijd overheen gaat. Je eerste blogs zijn veel minder sterk dan je latere werk. Zo werkt dat met iedere schrijver-blogger.

Het gaat erom dat je begint met schrijven en hiermee consistent doorgaat. Dit is de tool die alle grote bloggers en kunstenaars gebruikten om greatness te bereiken. Zelfs Picasso.

via GIPHY

Ik vraag me altijd na het schrijven van een blog af of ikzelf deze blog ook zou willen lezen, en pas als het antwoord ja is, druk ik op publiceren.

Waar haal ik de tijd vandaan om wekelijks te bloggen?

Mijn eerlijke antwoord hierop is dat ik dit een onzinnige vraag vind. Je zit waarschijnlijk grote delen van de dag op een beeldscherm. Als je die eens uit zet en maximaal twee uurtjes van je dag vrijhoudt, heb je al een blog te pakken.

Zo makkelijk is het echt.

Het is de vraag hoe graag je het wilt. En als je het echt graag genoeg wilt, maak je altijd tijd vrij om een blog te schrijven.

Bekijk de video hieronder voor tips om op wekelijkse basis te bloggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *